Imaš (pre)več kazenskih točk? Če si veliko na cesti je možnost, da dobiš dodatne “pike” velika in v tem primeru ti preti prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja!

Termini tečajev za izbris kazenskih točk

Trenutno še ni razpisanih terminov.

Kdaj na varno vožnjo za izbris kazenskih točk?

Program za izbris kazenskih točk je namenjen vsem, ki ste že dosegli 4 in še niste presegli 17 kazenskih točk. Udeležba na programu je možna tudi na lastno željo, brez napotila, vendar le za tiste voznike, ki si nobene od kazenskih točk niso pridobili z vožnjo pod vplivom alkohola, prepovedanih drog ali drugih psihoaktivnih snovi. Po opravljenem programu se vozniku iz evidence izbrišejo 4 kazenske točke, posameznik pa se ga lahko v obdobju dveh let udeleži le enkrat. Potrdilo o opravljenem programu dodatnega usposabljanja za varno vožnjo velja šest mesecev.

OPOZORILO

Če je bila katera izmed kazenskih točk pridobljena z vožnjo pod vplivom alkohola, prepovedanih drog ali drugih psihoaktivnih snovi, je udeležba na programu možna le po napotilu pooblaščenega izvajalca zdravstvene dejavnosti na podlagi ugotovitev kontrolnega zdravstvenega pregleda.

Cenik - tečaj za izbris kazenskih točk

  • Tečaj za izbris kazenskih točk
    250,00 EUR
    z vključeno psiho-socialno delavnico

Navedene cene že vsebujejo DDV.

Kontakt in informacije

Pokličite nas:  031 618 926041 674 338041 646 948